3 tips til at spare penge på møbler og indretning i din bolig

Når du skal flytte ind i en ny bolig, kan det være, at du har brug for nogle nye møbler, eller at du mangler nogle ting til din indretning for at føle dig hjemme. Det kan derfor hurtigt ende med at koste mange penge at flytte ind i en ny bolig, da der som regel er brug for en del for at få det til at føles hjemligt.

Her kommer vi med nogle gode tips til, hvordan du kan ende med at spare penge på dine møbler eller tingene til din indretning. Der er ingen grund til at betale for meget for disse ting, når der nu er nogle gode måder at spare penge på.

Læs mere om Seiko 5 Sport Automatic lige her, hvis du vil vide mere.

Køb brugt

Det første tip til at spare penge, når du skal have ny indretning eller nye møbler, er at købe brugt. Der er rigtig mange gode muligheder for at finde brugte møbler eller andre sager til din bolig, og du kan enten vælge at købe det direkte fra en genbrugsbutik, eller du kan gå på opdagelse på DBA eller lignende og se, om du kan finde noget hos andre personer, som du gerne vil købe. Du kan nemt spare 50% eller derover ved at købe dine ting brugt, og der er som regel intet i vejen med de ting, du finder.

Køb på udsalg

Har du ikke lyst til at købe dine møbler brugt, kan det også være en mulighed for dig at købe dem på udsalg. Der er tit gode penge at spare, hvis du sørger for at købe ind, når der er rabatter og udsalg i de butikker, du er interesseret i at købe fra. Nogle gange kan du være heldig, at du kan få rigtig mange procenter i rabat, hvis du bare sørger for at købe på det rette tidspunkt. Det kan fx være til det store januarudsalg, til Black Friday, eller når butikken har fødselsdag og kører med gode kampagner.

Lav det selv

Sidst, men ikke mindst, kan du jo også vælge at lave det selv. Dermed ikke sagt, at vi anbefaler dig at gå i gang med at lave din egen sofa, men du kan jo fx nemt lave et sofabord ud af paller, eller du kan vælge at lave dine hylder på egen hånd. Der er også mange dele af indretningen, som du sagtens selv kan lave, uden at du behøver at købe det til mange hundrede kroner i møbelbutikker eller i brugskunstforretninger. Det giver også tingene meget mere mening, når du vælger at bruge tid på at lave dem selv. Så betyder de noget mere for dig.

3 tips til at spare penge på møbler og indretning i din bolig
Rul til toppen