Byg din egen skydebane til luftgevær

Har du et luftgevær, eller du har lyst til at købe et, kan det være en god idé at bygge din helt egen skydebane til dit luftgevær derhjemme.

 

Der er mange måder at gribe sådan en opgave an på, og du bestemmer selv, om du vil bygge banen indenfor eller udenfor. Så længe du altid bare tænker på sikkerheden, når du skal lave din skydebane, så du ikke risikerer at ramme nogen eller noget, du ikke burde ramme.

Kan jeg have banen indendørs?

Ja, du kan som sådan godt vælge at have din bane indendørs. Det handler bare om at finde et godt sted at have den, og så skal der selvfølgelig være plads nok. Her kan det jo være oplagt, hvis du har en stor garage, hvor du har masser af plads til overs, eller hvis du måske har en gammel lade eller stald på din ejendom, som du ikke bruger til noget. Så kan du jo vælge at lave din skydebane der, hvor du kan begynde at skyde til måls med dit luftgevær. Det er da en oplagt idé.

Brug din have som skydebane

Du kan naturligvis også vælge at lave din skydebane udendørs, så længe du bare har mulighed for at lave den på en sikker måde, hvor der ikke er risiko for at ramme ind i andre haver eller lignende. Derfor kræver det, at du har en større have, gerne uden naboer til en af siderne, hvor du frit kan skyde uden at ramme andet end dit mål.

 

Det er også en rigtig god ide at sætte en baggrund op på din bane, så alle dine hagl bliver på banen, og du ikke sender dem ud i resten af nabolaget, når du ikke lige rammer.

 

Elsker du også at grille i din have, kan du med en måltidskasse nemt få masser af god grillmad.

Køb dit nye luftgevær online i dag

Lyder det som noget for dig, men har du ikke fået købt dit første luftgevær endnu, er det jo bare med at finde lige netop den model, du gerne vil have.

 

Der findes mange forskellige typer af luftgeværer, så du kan nemt finde en model, der passer lige netop til dig. Vil du gøre det nemt for dig selv at finde lige netop dit gevær, kan du se et stort udvalg af luftgeværer lige her. Og så er det jo bare med at vælge.

Byg din egen skydebane til luftgevær
Rul til toppen