Danskernes foretrukne belægningssten

I Danmark bliver belægningssten brugt i et vidt omfang rundt om boliger. Både i haven og som indkørsler, men også til terrasser og andre småprojekter. Der er dog en belægningssten, som er særligt populær hos danskerne. En sten som vi roligt kan sige, er danskernes foretrukne belægningssten. Det er en sten af beton, som går under flere navne. Her i blandt slotsbrosten, holmegårdsten, og herregårdssten. Det mest anvendte navn er herregårdssten, men de alle sammen er i bund og grund samme type sten.

Er du en af de mange danskere som ønsker at lægge en belægning med herregårdssten, er det dermed lige meget hvad de hedder. Det er meget mere spændende, hvilken pris du kan få dem til, samt om du nemt og billigt kan få dem leveret hjem til din adresse. Skal du f.eks. bruge flere paller herregårdssten, kan du det hurtigt blive en udfordring at få dem transporteret hjem, hvis forhandleren ikke kan hjælpe dig med det.

 

Gode priser på herregårdssten

Nu har vi fået fastlagt, er prisen er en vigtig faktor når du skal ud og købe nye herregårdssten til dit projekt. Så hvor finder du den bedste pris? Det er der desværre ikke et fast svar til, da både priser og leveringspriser svinger fra de forskellige byggemarkeder. Ligeledes kommer der også an på, hvor mange herregårdssten du skal bruge. Ved en forhandler får du måske det bedste tilbud på en enkelt palle, mens det bedre kan betale sig at købe 4 paller hos en anden forhandler. Der er dog en nem måde, hvorpå du kan tjekke priserne på herregårdssten, og sammenligne forhandlerne.

Klik her og se priser og leveringspriser på herregårdssten fra en lang række byggemarkeder. Så er du fri for selv at tjekke alle de forskellige byggemarkeder – du sammenligner blot den type herregårdssten du ønsker at købe, og finder det bedste tilbud. Nemt og enkelt!

Danskernes foretrukne belægningssten
Rul til toppen