De bedste personlige blendere

De bedste personlige blendere

Blendere er en vigtig køkkengenstand (især hvis du vil tilberede smoothies derhjemme), men de kan tage meget tællere eller skabsplads. Derfor er personlige blendere så nyttige. De sparer plads, ikke kun fordi de er mindre og mere kompakte end dem i fuld størrelse, men også fordi du blander dem i den samme nøjagtige kop, som du drikker af. Fortsæt med at læse for at finde ud af, hvilke personlige blendere der faktisk er værd at købe.

Bedste samlet: Ninja Nutri Blender Pro

stegepande test viste, at de er testet af Food Network Kitchen. På samme måde testes blenderne.

Samlet set er Ninja Nutri Blender Pro den bedste personlige blender, der er blevet testet. Dens 1100 watt motor, den mest kraftfulde på denne liste, kan nemt håndtere frosne frugter og bladgrøntsager. Det kombinerer hurtigt velsmagende smoothies og knuser is fuldstændigt takket være dedikerede AutoIQ-programmer, der automatisk bestemmer tids- og pulsmønstre. Displayet har også en nedtællingstimer, så du ved præcis, hvor lang tid det vil tage at blande.

Bedst bedømt: Nutribullet Original

Det giver den bedste værdi for pengene og har ingen kontrol eller programmering. Du skal blot placere den i og dreje den for at blande.

Af en grund er NutriBullet et velkendt mærke: dets personlige blendere fungerer effektivt, og den originale model er en bestseller. Det har en rimelig pris og er ret simpelt at betjene, hvilket gør det til et glimrende valg for nogen, der leder efter en løsning uden dikkedarer, der nedbryder frugt og grøntsager, så frø og fibre næppe kan ses. Du får en blenderbase, 24- og 18 ounce kopper, et to-go låg med en tud og en læbe til en god pris.

NutriBullet blender bedst i test viste, at det viser sig at udføre næsten nøjagtigt det samme som den originale blender.

Bedste kompakte: Magic Bullet Blender

Det tager lidt plads, og kopperne er enkle at rengøre. Denne klientfavorit er i det væsentlige en mindre, mindre kraftfuld og billigere version af NutriBullet (begge er lavet af det samme firma).

Ikke alene er blenderen selv lille, men kopperne på 12 og 16 ounce er ideelle til enkeltportioner af smoothies, dips og andre fødevarer. Og i modsætning til nogle af de mindre kopper, vi prøvede, er de stadig ret nemme at rengøre. Når du rengør med en svamp, kan du passe din hånd inde i koppen, og de lave knive føles sikrere at lægge dine hænder rundt.

De fleste tests viste gode resultater, især for en blender af denne størrelse og pris. Smoothies var konsistente og drikkelige, selvom vi stadig kunne lugte bærgranulat og sellerifibre overalt, hvilket kan forventes. Rejselåget er lidt ubehageligt at drikke af, fordi der er en klap, der blev ved med at glide, mens vi nippede til smoothien.

Konklusion

Endelig har mange af disse blendere mange funktioner, så tjek prisen for at afgøre, om det er værd at de ekstra omkostninger. Disse blendere er dog lavet til at være fremragende, så hvis du nyder at lave smoothies, er en god blender en investering, der kan øge din nydelse af dit sunde måltid.

De bedste personlige blendere
Rul til toppen