Få taget professionelle billeder af boligen ved selvsalg

Går du med tanker om at sætte din bolig til salg, og har du lyst til at prøve at sælge den selv i stedet for at skulle have den gennem en ejendomsmægler, kan det også sagtens lade sig gøre.

 

Her kan det være en rigtig god idé at huske på at få en dygtig fotograf til at tage billederne af din bolig, så du er sikker på, at det bliver gjort ordentligt.

 

Jo hurtigere du får solgt din bolig, desto hurtigere kan du også komme videre til din næste bolig, så du og din familie igen kan få et sted, hvor I kan sidde og hygge om årets julekalender.

Find den rette fotograf til opgaven

Der er mange gode fotografer i Danmark, og derfor kan det også være en god idé at kigge på tidligere arbejde fra mulige fotografer, hvis du vil være sikker på, at du finder den helt rette. Der er en række fotografer, der udelukkende gør sig i billeder af boliger, så en af dem kan du jo vælge, hvis du vil være sikker på, at du får taget nogle rigtig gode billeder af netop din bolig.

 

Det kan nemt koste lidt ekstra at få en rigtig god fotograf, men det er også disse billeder ,der skal sælge din bolig, så det er bestemt ikke her, du skal spare.

 

Se en god oversigt over fotografer lige her.

Gør det meget nemmere at sælge din bolig

Hvis en bolig ikke har særligt gode billeder på salgsannoncen, er det klart, at det bliver meget sværere at få folk til at blive forelsket i den. Derfor kan du altså ikke nøjes med at tage et par billeder med din iPhone, når du gerne vil have solgt din bolig.

 

Det kan virke som mange penge at skulle betale for en professionel fotograf, men det er alle pengene værd, lige så snart du får solgt din bolig. Og det er der altså meget større chancer for, hvis du har fået taget gode billeder.

Du har også et ansvar for en pæn bolig

Det er klart, at du også har et ansvar for, at det bliver nogle gode billeder af din bolig. En fotograf kan gøre nok så meget i redigeringen, men hvis du ikke har ryddet op eller gjort din bolig klar til at få taget billeder, kommer der aldrig til at blive taget nogle gode billeder af boligen.

 

Så få ordnet alle de løse ender, og få ryddet pænt op og gjort dit hus klar til at få taget billeder. Det er nemlig dit ansvar, når du skal sælge din bolig. Og jo pænere den fremstår, desto nemmere bliver det også for dig at sælge den.

Få taget professionelle billeder af boligen ved selvsalg
Rul til toppen