Far plakat til fars dag

Far plakat med ramme

En far plakat med ramme er en fantastisk måde at tilføje lidt farve til fars værelse. Denne smukke plakat er trykt på 300 GSM art board papir og omsluttet i en en tyk sort ramme. Den har et akrylpanel foran og en træbagside af medium densitet. Rammen kommer også med et vægbeslag. Hvis du ikke er sikker på hvilken far plakat du skal købe til fars dag, så skal du altid huske du kan tage et kig på sider som Piblo, der samler en masse gode plakater et sted. På den måde kan du hurtigt og nemt få et overblik over hvilke far plakater der findes derude. 

Fars dag kort skabelon

Uanset om du vil lave et personligt kort eller printe et færdigt, så er et kort til far en god gave til far,som han han også kan hænge op som plakat. Du kan endda printe skabelonen på en konvolut, hvis du vil. Fordi skabelonen er printerklar, kan du lave så mange kopier, du vil. Efter udskrivning kan du tilføje en personlig note, folde den og bruge kunstneriske effekter for at gøre den unik.

 

Når du har valgt en fars dag kortskabelon, kan du tilføje et billede eller skrive en personlig besked. Du kan endda downloade gratis billeder fra websteder som Creative Cloud Express for at personliggøre kortet yderligere. For professionelt udseende kort, opgrader til en premium-plan. Med denne funktion kan du skabe et professionelt udseende kort på få minutter.

Fars dag plakat

En højkvalitets, farve, 720-DPI øko printproces producerer enestående grafik og levende billeder. Farverige fotos og mindeværdig tekst gengives i højkvalitets tekst og grafik, så din plakat bliver nemt at få øje på. Desuden giver funktionen for og bagudprint synlighed fra begge sider, hvilket gør din plakat til et perfekt velkomsttegn for familien. Dit plakat til fars dag vil helt sikkert tiltrække mange beundrere og være en god samtale starter.

Far plakat til fars dag
Rul til toppen