Find den perfekte gallakjole til lejligheden

Den formelle gallakjole

Den formelle gallakjole, er en lang kjole, med lange blondeærmer eller helt uden ærmer. Den kan fås i en tætsiddende facon. Kjolen kan enten dække ved kravebenene, eller den kan have en dybere kavalergang, men stadig på den sofistikerede måde. Den kan være i forskellige farver, pyntet med pailletter, perler eller eventuel blonder.

Den frække gallakjole

Hvis du har figuren til det, kan du hoppe ind ind i den frække gallakjole. Kvinder har tendens til at fremhæve sine finurlige former igennem tøjet. Det kan man også sagtens gøre i en gallakjole. En tætsiddende gallekjolem kan fremhæve både numser, hofter og barm. Tør man, kan man have en slids i den ene side, som giver et sneak peak af et lår indenfor. Kjolen kan også have dyb kavalergang, eventuel en hel, blottet ryg, hvilket også kan være ret sexet. Hvis du er i tvivl om, hvordan din gallakjole skal se ud, kan du kigge på denne side.

Den sprudlende gallakjole

Hvis du ikke er til en formelle, og synes, det er mere i den kedelig ende, så kan det være en ide, at vælge en gallakjole, hvor der er lidt mere spil i. Det kan være, at farven, er mere “SE MIG”, men det kan også være en gallakjole, som skinner i materialet, som har tyl i flere lag, så man rigtig kan ligne, og føle sig som en prinsesse. Ofte er sprudlende gallakjole, også sexet. Det kan være, at kravebenene er blottet, hvor man stadig kan ane lidt barm foran. Skuldrene er blottede, ærmerne kan hænge ekstravagant ned over armene.

Man skal naturligvis vælge den form for gallakjole, som man godt kan lide. Om end det er en formelle, den frække eller den sprudlende gallakjole. Det er vigtigt, at man føler sig komfortabel i det, man har på.

Find den perfekte gallakjole til lejligheden
Rul til toppen