Gode råd ved opsætning af fototapet

Et fototapet er en fantastisk mulighed for at få farver og spændende motiver op på væggene. Der findes motiver, der er oplagte til alle rum; både stuen, til voksne og til børneværelset. Det er bestemt en løsning for alle. Der findes et væld af flotte fototapeter. Det er bare med at klikke ind og se på det store udvalg og bruge grundig tid på at vælge de helt rette motiver, så dit hjem kan blive helt perfekt. Herunder får du et par gode råd til, hvad du skal tænke over, når du skal opsætte fototapet.

Vælg det rette motiv – også efter størrelse

Først og fremmest skal du selvfølgelig finde frem til det helt rette motiv. Det bør ikke være en forhastet proces, for du skal være sikker på, at du vælger det helt rette. Det er trods alt noget, du skal klistre op på din væg, synligt for dig selv konstant samt alle dine gæster, og det ville være ærgerligt at fortryde valget. Du kan kigge på din væg, hvor du ønsker at opsætte fototapet. Det kan være, at du har en aflang væg eller en kvadratisk væg, hvor nogle fototapeter er mere oplagte end andre.

Mål op på forhånd

Husk også at måle godt op på forhånd. Nogle gange kan det være centimeter, det drejer sig om, i forhold til om fototapet skulle passe, eller lige netop er for stort til netop din væg. Når fototapetet har det helt rette mål, får du det typisk leveret i flere dele, hvilket gør det langt lettere at få sat op på egen hånd. Så kan du gå langsomt frem ved at tage et stykke ad gangen. Det ville nemlig være helt umuligt på egen hånd at sætte et komplet fototapet op, hvis det ikke var delt op i flere dele.

Gode råd ved opsætning af fototapet
Rul til toppen