Lav et børneværelse inspireret af den nordiske natur

Filibabba får inspiration til deres produkter fra den nordiske natur. Dette ses i fx deres sengetøj og babynest. De produkter som Filibabba sælger, der har et print på, er for det meste lavet på inspiration fra den danske natur og skovbund. De flotte motiver som befinder sig på printet ,giver noget at snakke om inden sengetid. De små samtaler om de forskellige elementer, vil give barnet et større ordforråd.

https://littlehappy.dk/filibabba er som et af de eneste danske brands GOTS-certificeret, hvilket betyder, at de har ekstra fokus på ting som fx bæredygtighed og økologi. Som kunde hos Filibabba kan du være sikker på, at dine bomuldstekstiler er produceret ordentligt, og at dine produkter ikke er produceret af børnearbejder. Filibabba tager ansvar for hvert design de udvikler.

Lav et nordisk natur inspireret værelse med Filibabba

For at få det nordiske design Filibabba er kendt for, har de fået inspiration i den nordiske natur, hvilket også kommer til udtryk på de forskellige produkter de sælger. Deres farvevalg går meget igen og det er tydeligt at se hvilke farver, som er dominerende hos Filibabba. Filibabbas designs følger ikke nogle trends, og kan derfor ikke gå af mode.

  • Sengetøj: Sengetøjet fra Filibabba er inspireret af den danske natur og skovbund. De flotte motiver som er på sengetøjet er håndtegnet. Ved sovetid kan du ligge sammen med dit barn, og snakke om de forskellige elementer der er på sengetøjet.
  • Babynest: Filibabbas babynest har ligesom sengetøjet fået inspiration fra den danske natur, årstiderne og skovbunden. Babynesten giver din baby et komfortabelt sted at ligge samt flotte motiver at kigge på. Filibabbas designs skiller sig ud og følger ikke nogle trends, og kan derfor ikke gå af mode.
  • Filibabbas farvevalg: Filibabbas farvevalg går meget igen og igen. Farverne er med til at skabe stemning af tryghed og hygge. De farver som går meget igen er neutrale farver og dominerende farver som mørkegrøn, mørkeblå, rustrød osv. Disse farver er hver især med til at skabe en stemning og et nordisk look.

Filibabbas bæredygtige tankegang

Filibabba har en bæredygtig tankegang, og det kommer til udtryk i deres udvikling og produktion af deres produkter. Filibabba tager ansvar for hvert design de udvikler. Filibabba er som et af de eneste danske brands GOTS-certificeret, som står for Global Organic Textile Standard. GOTS sætter fokus på bæredygtighed, økologi, social ansvar og fabriksarbejdernes arbejdsforhold. Som kunde hos Filibabba kan du være sikker på at dine bomuldstekstiler er produceret ordentligt hele vejen igennem værdikæden. GOTS har høje krav til hvilke standarder fabriksarbejderne skal arbejde under. Det er fx vigtigt at arbejdspladserne er hygiejniske og at der ikke er børnearbejder. 

Lav et børneværelse inspireret af den nordiske natur
Rul til toppen