Mange bygger biler om til boliger

I løbet af de sidste par år er der kommet en voksende trend, hvor folk bygger biler om til små boliger, som de kan køre rundt med på fire hjul.

 

Du kan se det lidt som en alternativ campingvogn, bare hvor selve boligen er inde i bilen og ikke i en anhænger bagpå. Der er rigtig mange, der bruger det til at kombinere ferie, arbejde og frihed til at rejse lige derhen, de vil.

Køb en gammel varevogn og byg den om

Lyder det som noget for dig, kan det jo være, at du skal i gang med at kigge dig om efter en gammel varevogn, som du kan bygge om til en bolig på fire hjul. Der findes mange gode videoer på bl.a. Youtube, hvor du kan følge med i, hvordan andre har grebet opgaven an.

 

Der er mange måder at indrette sådan en vogn på, og du skal jo bare finde ud af, hvordan du gerne vil gøre det selv. Du skal lave den på din egen personlige måde, så du også bliver glad for at bruge den.

 

Lån penge til at købe din varevogn lige her.

Gør det muligt at rejse derhen du vil

Ved at have din bolig med på de fire hjul, har du mulighed for at rejse lige derhen, du vil. Du har jo hele tiden dit hjem med dig, og derfor skal du ikke bekymre dig om at betale for overnatninger, der hvor du kommer hen. Du lægger dig bare til at sove i din bil, og dagen efter kan du køre videre.

 

Det er en utrolig unik måde at rejse på, og det kan spare dig en masse penge på overnatninger, da du ikke har brug for at booke dig ind på hoteller eller hostels, når du kommer rundt.

 

Har du ikke kørekort endnu, kan du læse mere om at tage kørekort lige her.

Et voksende fænomen på verdensplan

Hvis du kaster dig ud i at bygge din egen campingvan, som det egentlig hedder, er du bestemt ikke den eneste. Der er tusindvis af mennesker verden over, der vælger at indrette sig på denne måde.

 

Nogle vælger at bo i deres campingvan året rundt, mens andre har den ved siden af deres almindelige bolig, så de altid kan køre på ferie, når de har lyst til det.

 

Du kan også finde mange communities på nettet, hvor du kan finde masser af gode råd til din kommende campingvan, og du kan finde mange guides til at bygge din van om.

Mange bygger biler om til boliger
Rul til toppen