4 Tips til, hvad du kan bruge træflis til

Har du træflis liggende i haven, og ved ikke helt, hvad du skal bruge dem til? Måske har du allerede bestil din stubfræsning i Hadsund, Randers, Hobro og Mariager? Så kommer her 4 tips til, hvad du kan bruge træflis til.

1. Bord eller reol

En af de mere populære ting at lave af træflis er et bord eller en reol. Du kan enten bygge noget helt selv, eller finde noget der allerede er lavet. Et bord eller en reol er altid godt at have, og det er en hyggelig måde at bruge træfliser på.

2. Højbed

Et højbed er et godt sted til, hvis du vil have nogle grøntsager i haven, og du har lidt træflis liggende. Et højbed er nemt at lave, og du kan gøre det helt selv.

3. Hegn

Du kan også bruge din træflis til at lave et hegn rundt om din have. Det er nemt at lave, og du kan selv bestemme, hvor højt dit hegn skal være.

4. Hundehus

Har du en hund, som fryser om vinteren? Så kan du bruge din træflis til at lave et hundehus til dem. Det er smart, hyggeligt og meget nemt at lave.

Hvad skal du overveje inden du får en stubfræsning

Før du får en stubfræsning, så skal du overveje, hvor meget du vil være med til. Du kan enten vælge at du selv laver det meste, og så bruger en stubfræser til at fjerne stubben, eller du kan vælge at du vil have en service, hvor du får hele processen tilbudt. Dertil er der jo også spørgsmålet omkring træfliserne. Nu har vi jo givet fire bud på, hvad du kan bruge dem til, men hvad så hvis, disse er noget du har i sinde at lave? Hvad skal du så gøre af dem? Hvis du ikke har nogen brug for træfliserne, så kan du enten sælge dem til en lavere pris, eller du kan smide dem ud. Det er helt op til dig, hvad du vælger.

Konklusion

Det er som sådan ikke særligt svært at få en stubfræsning i Hadsund, Randers, Hobro eller Mariager. Det vigtigste er, at du får fat i en god stubfræser, som har erfaring og gode anmeldelser. Hvis du følger disse 4 tips, så er du godt på vej til at få en god stubfræsning, som gavner dig og gør, at du ikke skal være bange for, at der vil være nogle træstubbe, som stritter op af jorden.

4 Tips til, hvad du kan bruge træflis til
Rul til toppen