3 gør-det-selv projekter, der kan pifte dit hjem op

Vil du gerne i gang med nogle DIY-projekter, som kan klares på én enkelt dag? Vi har her samlet 3 skønne projekter, som kan pifte dit hjem op på ingen tid – og til billige penge. Det kræver blot at du har hænderne godt skruet på og ikke er mange for at blive lidt beskidt.

Farver på væggene

Et hjem kan hurtigt virke køligt, hvis alle vægge bare er hvide. Farver på væggene kan live dit hjem op og gøre det hyggeligt. Faktisk kan en klat maling eller et mønstret tapet skabe et helt nyt udtryk i dit hjem. Det tager faktisk heller ikke særlig lang tid, hverken at male eller tapetsere, hvis du altså først ved, hvordan man gør. Det er derfor vigtigt, at du sætter dig godt og grundigt ind i alle aspekter, så du kan skabe et godt resultat derhjemme. Heldigvis findes der et hav af YouTube-videoer, der kan hjælpe dig på vej.

Elgulvvarme

Gulvvarme er ren luksus, især her om vinteren – og det er faktisk ikke et projekt, der kun kan laves af professionelle. Elgulvvarme er faktisk noget, som selv den selvlærte gør-det-selv-mand kan klare. Med varmekabler eller varmemåtter fra Heatcom bliver det nemt at lægge gulvvarme ovenpå et eksisterende gulv, hvorefter man kan lægge sit ønskede gulv ovenpå. Det er et dagsprojekt, hvis du bare vil have elgulvvarme i et enkelt rum, som f.eks. badeværelset – og så kan du nyde godt af alle fordele meget hurtigt.

Møbler af paller

Paller har for alvor vist sig at være et fantastisk redskab til mange forskellige DIY-projekter, til alt fra havemøbler til sofaborde til vinhylder. Der er simpelthen ikke dét, du ikke kan trylle en palle eller to om til. Det handler faktisk bare om at tænke kreativt. Hvis du mangler inspiration, ligger der en masse guides og billeder på nettet, som kan give dig idéer til, hvordan du kan indrette dit hjem med paller. Det tager ikke lang tid at skille nogle paller ad og bygge et sofabord – men det kan godt være, at du ender med at blive afhængig af det!

3 gør-det-selv projekter, der kan pifte dit hjem op
Rul til toppen