Verdenskort plakater

Verdenskort plakater

Uanset om du har brug for et unikt kort over verden til at lyse op i din stue, eller et dekorativt stykke til at vise på din væg, kan en verdenskort plakat hjælpe dig med at opnå begge dele. Denne plakat har alle de karakteristika, du ønsker på et kort, inklusive detaljeret topografi, mærkede lande og byer og en størrelse for hver baseret på befolkning. Denne plakat er attraktiv og ikke blændende og har en vandopløselig markør, så du kan skrive på den når som helst. Tør den derefter af med en fugtig klud.

Lamineret verdenskort plakat

Hvis du leder efter en smuk plakat til dit hjem, skal du ikke lede længere end en lamineret verdenskort plakat. Kortet har en skala på 1:33.800.000 og viser større byer og byer samt veje, jernbaner og bjergtoppe. Det inkluderer også nationale og internationale grænser, tidszoner og en lamineret finish for holdbarhed. Den har nord- og sydpolerne ved 0 og 45 grader, standardparalleller ved 45 grader og verdens flag i bunden.

Skrabe verdenskort plakater

En afskrabende verdenskort plakat er en unik måde at udforske kloden på. Den ekstra store afskrabelige verdenskort plakat starter sort og bliver til et farverigt verdenskort med indviklede detaljer. Den er lavet af kraftigt plakatpapir og leveres med en skrabningspen, klud, forstørrelsesglas, memory stickers, nåle og dobbeltsidet tape. Denne plakat er et glimrende valg for alle, der elsker at rejse og ønsker at dokumentere deres eventyr.

 

Se de mange forskellige verdenskort plakater hos Plakatbiblioteket.dk

Størrelser

En verdenskort plakat kan være en fantastisk tilføjelse til ethvert hjem, kontor eller værelse. Der er mange forskellige størrelser, materialer og design af verdenskort at vælge imellem. Tilpas størrelsen, stilen og teksten på din verdenskort plakat, så den passer til dine behov og indretning. Verdenskort plakaten er et godt valg for både børn, teenagere og voksne. Hvis du pynter op til en særlig lejlighed eller leder efter en gave til en ven, kan du vælge at få skræddersyet et verdens- og danmarkskort plakatsæt.

Verdenskort plakater
Rul til toppen