Derfor er en Chihuahua en god hunderace for dig

Du har sikkert set mange danskere med en Chihuahua. Dette er ikke uden grund, for der er mange gode grunde til at vælge netop denne hunderace. I denne artikel vil vi komme ind på nogle af de fordele, der er forbundet med at have en Chihuahua som hund.

De fleste mennesker har en fordelagtig holdning til Chihuahuer

De fleste mennesker har en positiv holdning til Chihuahuaer, fordi de er små og søde. De fleste danskere synes, at det er en fordel, at de ikke skal gå tur så ofte, og at de ikke fylder så meget i hjemmet. Derudover er der mange andre fordele ved racen, som f.eks. At de er lette at træne, og at de fleste af dem er meget sociale og legesyge.

Chihuahuas er små, men de er stadig hunde

Chihuahuas er små, men de er stadig hunde og har derfor alle de fordele, der følger med at have en hund. De fleste chihuahuaer vejer under 2 kg, så du behøver ikke at bekymre dig om at skulle løfte dem op eller bære dem rundt. Det betyder dog ikke, at de ikke kan være aktive – tværtimod. De fleste chihuahuaer elsker at gå tur og legede, selv om det måske ikke er så meget som en større hunderacen.

De fleste Chihuahuas er meget kærlige

De fleste Chihuahuas er meget kærlige og elsker at få opmærksomhed fra deres familie. De er også rigtig gode med børn, hvilket ofte kommer bag på mange, da de ikke forventer det af en lille hund. Selvom de fleste Chihuahuas er kærlige, så skal man altid være opmærksom på dens personlighed, inden man anskaffer sig en hund af denne racen.

De kan have problemer med deres sundhed

Selvom Chihuahuas er små og søde, kan de have problemer med deres sundhed. De fleste af disse problemer er forårsaget af, at racen er blevet forædlet for at være meget lille. For eksempel kan mange Chihuahuas have problemer med at få nok ilt til deres hjerner pga. et unormalt stort hoved i forhold til deres krop. Dette problem kaldes hypoxi, og det kan give anfald og besværliggøre den generelle sundhedstilstand.

Derfor er en Chihuahua en god hunderace for dig
Rul til toppen